Mijn naam is Annet Murre (1965) en ik heb naast mijn baan als directeur van LVSC (landelijke vereniging voor supervisie, coaching en organisatiebegeleiding) sinds 2008 een bureau voor persoonlijke coaching, management- en organisatiebegeleiding.

Na mijn studie werkte ik onder meer als gezinsbegeleider in sociaal zwakke gezinnen in de Randstad en meer dan 15 jaar in verschillende (programma) managementfuncties. Vanuit mijn bureau ontwikkelde en voerde ik trainingen, verander- en teambuildingstrajecten uit in diverse organisaties. Dit werd vaak gecombineerd met individuele coachtrajecten.  In 2014 bouwde ik i.o van LTO een opleidingenhuis met meerdere leertrajecten waar meer dan 1000 bestuurders aan deelnemen.

Mijn bureau is gehuisvest in een verbouwde melkfabriek in de Ooijpolder waar ik tevens woon met mijn gezin. Persoonlijke coaching en teamtrainingen kunnen plaatsvinden in mijn eigen praktijk- en trainingsruimte, van waaruit prachtige wandelingen door de Ooijpolder kunnen worden gemaakt, of op een nevenlocatie in Nijmegen. Indien gewenst werk ik ook op andere locaties in de buurt van Nijmegen.

WERKWIJZE
Mijn werk kenmerkt zich door:
* een scherp analytisch- en groot inlevingsvermogen om tot de kern te komen en verbanden aan te geven.
* maatwerk omdat elk mens, elk team en elke organisatie anders is
* mijn intuïtie en, afhankelijk van de vraag, zet ik verschillende (creatieve) methodieken in als:

Systeem denken, kernkwadranten, Insight kleurenanalyse en Belbin, Het Enneagram,  organisatieopstellingen, RET, Psychosynthes, diverse outdoormethodieken, toegepaste groepsdynamica en competentiemanagement. Desgewenst kan ik ook creatieve methoden als schilderen en (biografie)schrijven in zetten ten behoeve van het proces.

OPLEIDINGEN
VWO/ HBO Agogisch Werk/ Post HBO Academie voor innovatief coachen en trainen (cum laude)/ Opleiding Systeemdenken (Marijke Spangersberg)/Post HBO Programmamanagement/ Post HBO Management voor de non profit/ Post HBO Projectmatig werken en financieel beheer

EN VERDER…..

Ben ik schrijfdocent, schrijver en kunstenaar. Ik maak realistische en abstracte schilderijen met acryl op grote doeken. Mijn werk is te vinden op https://annetmurre.exto.nl