WERK JIJ ALS MANAGER OF BESTUURDER HET HARDST VAN IEDEREEN?

Veel managers en bestuurders zijn vooral druk met managementcorvee, met als gevolg:
* Je doet s avonds op de bank je emails als je partner naar de sportschool of de film is.
* Je raakt al gestresst als je op zondagavond in je agenda kijkt.
* Je bent altijd te laat om de kinderen op te halen.
* Je telefoon gaat onophoudelijk.
* Je hebt te weinig tijd
* Je wordt geregeerd door de waan van de dag, je hebt geen tijd om stil te staan en koers te bepalen of creatieve dingen te bedenken waar je team beter van wordt.

Met als gevolg? Altijd een opgejaagd gevoel, te weinig aandacht voor de kinderen en nauwelijks tijd voor sporten of een intiem avondje met je partner.

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Meer dan tien jaar ben ik werkzaam geweest in verschillende (hogere) managementfuncties. Hierdoor kan ik mij goed inleven in de functie die je vervult, met je meedenken en vanuit verschillende invalshoeken (leiderschaps) vraagstukken benaderen. Daarbij onderzoek ik jouw drijfveren en waar je nog wat te ontwikkelen hebt. Na een aantal sessies is jouw gedragsarsenaal uitgebreid en kun je zaken vanuit meerdere perspectieven bekijken.

SPARRINGPARTNER

Al jaren ben ik sparringpartner voor verschillende managers en bestuurders in topposities. Want soms is het fijn om veilig en open te kunnen praten met iemand zonder persoonlijk belang, maar wel met kennis van zaken. Afhankelijk van de behoefte kijk ik bijvoorbeeld met jou naar de koers en strategie van de organisatie, bespreek ik lastige organisatievraagstukken en jouw manier van opereren daarin.